digidtyle

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي فرآوري ‌و بسته‌بندي خشكبار

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي فرآوري ‌و بسته‌بندي خشكبار

طرح-توجيه-فني--مالي-و-اقتصادي-فرآوري-‌و-بسته‌بندي-خشكبار

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي

 

فرآوري ‌و بسته‌بندي خشكبار

 

با ظرفيت يكهزار تن در سال

خلاصه طرح

 

 

موضوع طرح : فرآوري و بسته بندي خشكبار (‌آجيل) به ظرفيت 1000 تن در سال

 

محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

 

سرمايه گذاري كـل: 7/1958 ميليون ريال

 

سهم آوردة متقاضي: 7/198 ميليون ريال

 

سهم تسهيلات: 1760 ميليون ريال

 

ميزان اشتغالزايي : پانزده نفر

 

دورة بازگشـت سرمايه: يازده ماه

 

 

 

 

 

 

    مقدمــه :

 

     بسته‌بندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد  نظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا مي‌بخشد در كسب سهم بالاتري از بازار براي كالاي مورد نظر نيز مؤثر است.

 

    نظريه پردازان بازاريابي ، دو نقش مهم براي بسته بندي متصور هستند كه عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive . چنانكه از واژه به كار گرفته شده براي اين نقش ها نيز برمي‌ايد نقش نخست به وجه نگهداري و دوام حاصل از بسته بندي و نقش دوم به جنبه آگاهي دهنده و پيش برنده بسته بندي اشاره دارد.

 

    از ديگر سو توجه ناكافي به موازين بسته بندي بهداشتي موجب گشته است كه محصولات مختلف غذايي كشور و خصوصا خشكبار توليدي ايران عليرغم دارا بودن كيفيت بسيار خوب در بدو توليد به دليل پيدايش پاره اي آلودگي‌هاي ثانويه نتوانند به بازارهاي جهاني راه يافته و راه را براي افزايش سطح توليد داخلي هموار نمايند. بديهي است با اجراي طرح هاي فرآوري و بسته بندي بهداشتي ، محصولات غذايي توليدي كشور ، قابليت رقابت با محصولات مشابه خارجي را در بازارهاي جهاني خواهند داشت.

 

   همچنين با توج

دانلود فایل

توجه : فایل بالا دارای پشتیبانی و امکان پیگیری است که با کلیک بر روی (دریافت فایل) نمایش داده خواهد شد

با تشکر از انتخاب شما